Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Ден на българската адвокатура – Честит празник

22.ноември.2019 @ 8:00 am - 5:00 pm EET

Уважаеми колеги,

Честит Ден на българската адвокатура! Отбелязвайки 131 години от приетия на днешната дата първи Закон за адвокатите, нека не забравяме да следваме приемствеността на добрите традиции от миналото, защото натрупаният богат собствен опит предполага и обещава подобряване, осъвременяване и надграждане на дейността и целите ни.

Българската адвокатура винаги е била гарант за спазване на върховенството на закона, на защитата на правата и законните интереси на гражданите и юридическите лица. Тя винаги се е ръководила от дълга си да брани и издига престижа си в обществото, като отстоява обществения интерес, осъзнавайки, че няма качествено и справедливо правосъдие без компетентна, независима и борбена адвокатура.

В днешния празничен ден нека си пожелаем здраве, лични и професионални успехи и непрестанна амбиция да поддържаме ежедневно стремежа си за утвърждаване на изключително значимата обществена роля на българската адвокатура, което можем да постигнем с високата квалификация и качествено продължаващо обучение на всеки български адвокат.

От УС на ЦОА „Кръстю Цончев”

Детайли

Дата:
22.ноември.2019
Час:
8:00 am - 5:00 pm