Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Място на провеждане: ЦОА „Кръстю Цончев“. Присъствен семинар на тема: „Нови промени в Закона за управление на етажната собственост“

2 ноември @ 12:30 pm - 5:30 pm EET

Семинарът ще се проведе в присъствен формат в зала 3. на ЦОА „Кръстю Цончев“.

 

Анотация на обучението:

Обучението разглежда последните промени в Закона за устройство на етажната собственост.

 

 

За лектора проф. дн Стоян Ставру:

Стоян Ставру завършва висше образование във Юридическия факултет на Софийския университет през 2002 г., където впоследствие придобива и образователна степен магистър по Социална и юридическа психология (2010). Доктор е по право (2009) и по философия (2015), отново в СУ „Св. Климент Охридски“. От 2008 г. e преподавател в НБУ, Магистърски факултет, Департамент „Здравеопазване и социална работа“. Основател и главен редактор на научноно електронно издание „Предизвикай правото!“ (2010-2018), както и научен редактор на поредицата от научни монографии „Предизвикай правото!“ (2015-2018) и на поредицата от сборници със съдебна практика „Предизвикай: Съдебната практика!“ (2018). Съорганизатор и основен участник в поредицата от 18 дебата в областта на биоетиката и биоправото под общото мото „Осмели се да питаш!“, състояли се в Център за култура и дебат „Червената къща“ (2012-2014), както и на поредица от 23 радиопредавания “Правото в нови води”, излъчвани по БНР, Хоризонт до обед (2015-2016). Основен организатор на 6 национални годишни конференции по биоетика и биоправо (2013-2018), както и на 6 публични дискусионни дебата от поредицата „Vox Nihili. Шепоти от бъдещето“ (2017-2018). Активно работи за изграждането на обществена и научна чувствителност към проблемите на биоправото и етико-юридическите регулации на човешкото тяло. Основните му изследователски интереси са в областта на вещното и наследственото право, биоетика и биоправото, етиката на тялото и философските аспекти на когнитивните науки. Автор на многобройни монографии, научни статии и изследвания. Професор от 2023 г.

Материали от обучението:

 

 

 

Анкетна карта за издаване на удостоверение:

Уведомяваме Ви, че можете да дадете своята оценка, мнение и препоръки, свързани с организираните от Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ обучения, както и да заявите издаване на удостоверение за участие в тях (вкл. и в онлайн семинарите), чрез попълване на анкетна карта (моля, кликнете върху текста, за да я изтеглите).

Детайли

Дата:
2 ноември
Час:
12:30 pm - 5:30 pm

Лектор

проф. дн Стоян Ставру – адвокат от САК

Място

Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advotraining.bg