Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Място на провеждане: ЦОА „Кръстю Цончев“. Хибриден семинар на тема: „Прекратяване на правната помощ в досъдебното и в съдебното производство – дискусия“

6 ноември @ 1:00 pm - 4:00 pm EET

Семинарът ще се проведе в хибриден формат – присъствено в зала 3. на ЦОА „Кръстю Цончев“ и през Zoom.

 

 

Анотация на обучението:

Обучението ще се проведе под формата на дискусия, свързана с проблемите на правната помощ и конкретно – прекратяването на правната помощ в досъдебното производство и в производствата пред съд.

 

За лектора адвокат Калина Петрова:

Калина Петрова е адвокат от Софийска адвокатска колегия от 2021 г., а преди това е била адвокат в Адвокатска колегия – Варна в периода от 2003 г. до 2021 г. Последователно заема длъжностите член на Дисциплинарния съд (2010-2013 г. и 2013-2016 г.), член на Адвокатския съвет (2016 – 2020 г.) и Председател на Адвокатския съвет на Адвокатска колегия – Варна (2020 г.). Била е и ръководител на Регионалния център за консултиране при ВАК. В периода 2020 – 2023 г. е зам.-председател на Националното бюро за правна помощ. Към настоящия момент е член на Националното бюро за правна помощ.

Материали от обучението:

 

 

 

Анкетна карта за издаване на удостоверение:

Уведомяваме Ви, че можете да дадете своята оценка, мнение и препоръки, свързани с организираните от Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ обучения, както и да заявите издаване на удостоверение за участие в тях (вкл. и в онлайн семинарите), чрез попълване на анкетна карта (моля, кликнете върху текста, за да я изтеглите).

Детайли

Дата:
6 ноември
Час:
1:00 pm - 4:00 pm

Лектор

адв. Калина Петрова

Място

Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advotraining.bg