Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Място на провеждане: ЦОА „Кръстю Цончев“. Присъствен семинар на тема: „Презентационни умения“

29 ноември @ 1:00 pm - 4:00 pm EET

Семинарът ще се проведе в присъствен формат в зала 3. на ЦОА „Кръстю Цончев“.

 

Анотация на обучението:

Обучението отговаря на следните въпроси: как правилно да използваме езика на тялото и думите, за да постигаме успех, какъв етикет трябва да следваме за различни видове мероприятия, как да печелим бизнес партньорства, използвайки силата на думите и много други.

 

 

За лектора проф. д-р Даниела Илиева:

Проф. д-р Даниела Илиева е професионален трейнър – консултант по Бизнес етикет и международен протокол, сертифицирана от EUROPROTOCOL – The European School of Protocol (Брюксел, Белгия), и сертифициран трейнър по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) и Коучинг, акредитирана от Международната НЛП Асоциация и от Европейския консул по менторство и коучинг. Профилът й включва богат опит с бизнес етикет и протокол, бизнес коучинг, бизнес комуникации, мениджмънт на бизнес процеси и проекти, междукултурни комуникации, презентационни умения и личностно развитие.Експерт по Международен туризъм и хотелиерски мениджмънт, има бакалавърска степен по Бизнес администрация, и магистърска степен по Маркетинг. От 2015г. е доктор по Икономика (Социално управление), през 2016г. добива академичната длъжност „доцент“, а през 2022г. става „професор“ по Мениджмънт (Бизнес  комуникации и управление на личностното развитие). Преподавател е във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), в Софийски университет “Св.Климент Охридски”, в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), в Университета по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ) и в международния факултет на University of Sheffield.

Проф. Илиева е автор на няколко книги, като една от книгите й – “Комуникация НАвреме и НА място”, изследва задълбочено тенденциите в бизнес общуването, вербалната, невербалната, писмената и дигиталната комуникация, и разкрива разнообразие от ефективни комуникационни техники.

Често е канена като гост-лектор за различни академични и бизнес събития. Единствен трейнър и преподавател в България, който комбинира областите НЛП, модерен бизнес етикет, международен протокол и управление на имиджа.

Сред нейните клиенти са Microsoft, Sitel, Pepsi, Trace, Novartis, Junior Achievement, Unitcargo, Pipe System, Български зъболекарски съюз, Сдружение на фамилния бизнес, Института по публична администрация, SoPharmacy, Evrotrust, Post Bank, големи кантори, както и други частни и правителствени организации.

 

 

Материали от обучението:

 

 

 

 

Анкетна карта за издаване на удостоверение:

Уведомяваме Ви, че можете да дадете своята оценка, мнение и препоръки, свързани с организираните от Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ обучения, както и да заявите издаване на удостоверение за участие в тях (вкл. и в онлайн семинарите), чрез попълване на анкетна карта (моля, кликнете върху текста, за да я изтеглите).

Детайли

Дата:
29 ноември
Час:
1:00 pm - 4:00 pm

Лектор

проф. д-р Даниела Илиева

Място

Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advotraining.bg