Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Място на провеждане: ЦОА „Кръстю Цончев“. Хибриден семинар на тема: „Актуални въпроси на недействителността на потребителските договори по ЗПК“

9 ноември @ 1:00 pm - 4:00 pm EET

Семинарът ще се проведе в хибриден формат – присъствено в зала 3. на ЦОА „Кръстю Цончев“ и през Zoom.

 

Анотация на обучението:

Обучението разглежда актуални правни въпроси, свързани с договорите за потребителски кредити и т.нар. „бързи кредити“, през погледна на съдебната практика.

 

За лектора съдия Васил Александров:

Васил Александров завършва специалност „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“ през 2013 г., където е хоноруван асистент по Римско частно право в периода 2014–2017 г. Практикува като адвокат, а през 2016–2018 г. е младши съдия в Софийски градски съд. От 2018 г. е съдия в Софийски районен съд. През 2020 г. придобива докторска степен в направление „Гражданско и семейно право“ в ЮФ на УНСС, след успешна публична защита на дисертационен труд, посветен на задатъка в българското частно право. Асистент е по облигационно право в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“, като води и дисциплината „Застрахователно право“.

 

 

 

Материали от обучението:

Презентация

 

 

Анкетна карта за издаване на удостоверение:

Уведомяваме Ви, че можете да дадете своята оценка, мнение и препоръки, свързани с организираните от Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ обучения, както и да заявите издаване на удостоверение за участие в тях (вкл. и в онлайн семинарите), чрез попълване на анкетна карта (моля, кликнете върху текста, за да я изтеглите).

Детайли

Дата:
9 ноември
Час:
1:00 pm - 4:00 pm

Лектор

съдия Васил Александров

Място

Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advotraining.bg