Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Място на провеждане: ЦОА „Кръстю Цончев“. Хибриден семинар на тема: “Публични дружества: характеристика и задължения за публично разкриване на информация пред регулаторния орган (КФН) и обществеността”

5.юли.2022 @ 2:00 pm - 5:00 pm EEST

Семинарът ще се проведе в хибриден формат – присъствено в зала 3. на ЦОА „Кръстю Цончев“ и през Zoom.

Анотация на обучението:

Обучението разглежда характеристиката и задълженията на публичните дружества за публично разкриване на информация пред регулаторния орган (КФН) и обществеността.

За лектора адвокат Виктор Токушев:

Гл. ас. д-р Виктор Токушев е преподавател по Търговско право и Право на капиталовите пазари. Той е роден през 1978 г. в София, завършва Националната гимназия за древни езици и култури през 1997 г., а през 2002 г. се дипломира с отличие като магистър от Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. През 2003 г. специализира „Legal English and Writing for Global Lawyers“ в Лондонския център на Boston University. От февруари 2004 е редовен асистент в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като води семинарни занятия по гражданско право – обща част, вещно право и семейно и наследствено право. От 2009 г. основните му научни занимания са в областта на търговското право. През 2012 г. защитава докторска дисертация на тема „Дружества със специална инвестиционна цел“. От есента на същата година започва да води избираем курс „Право на капиталовите пазар“.

Виктор Токушев е сътрудник на Европейския център по деликтно и застрахователно право (ECTIL, Виена) и от 2009 г. подготвя ежегодни доклади за развитието на съдебната практика по деликт в България.

Виктор Токушев е член на Софийска адвокатска колегия от 2003 г. а от 2006 г. е създател и управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Токушев и съдружници“.

Материали от обучението:

Презентация

 

Анкетна карта за издаване на удостоверение:

Уведомяваме Ви, че можете да дадете своята оценка, мнение и препоръки, свързани с организираните от Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ обучения, както и да заявите издаване на удостоверение за участие в тях (вкл. и в онлайн семинарите), чрез попълване на анкетна карта (моля, кликнете върху текста, за да я изтеглите).

Детайли

Дата:
5.юли.2022
Час:
2:00 pm - 5:00 pm

Лектор

адв. Виктор Токушев

Място

Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advotraining.bg