Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Място на провеждане: ЦОА „Кръстю Цончев“. Хибриден семинар на тема: „Последните промени в Кодекса на труда и относимите към тях изменения в КСО“

27.септември.2022 @ 1:00 pm - 4:00 pm EEST

Семинарът ще се проведе в хибриден формат – присъствено в зала 3. на ЦОА „Кръстю Цончев“ и през Zoom.

Анотация на обучението:

Обучението разглежда последните промени в Кодекса на труда и относимите към тях изменения в КСО. В последните промени в Кодекса на труда в България от 1 август 2022г., бяха направени редица редакции на някои от текстовете в закона.Промените в закона имат за цел насърчаване на сигурността и предвидимостта на трудовото правоотношение, като същевременно се запази неговата гъвкавост и се гарантират трудовите и осигурителните права на работещите. Също така промените целят подобряване на възможностите за съвместяване на трудовите и семейните задължения.

За лектора гл. ас. д-р Цвета Попова:

Цвета Попова е доктор по право, главен асистент в Катедра „Трудово право и обществено осигуряване“ в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“.

Материали от обучението:

Презентация

 

Анкетна карта за издаване на удостоверение:

Уведомяваме Ви, че можете да дадете своята оценка, мнение и препоръки, свързани с организираните от Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ обучения, както и да заявите издаване на удостоверение за участие в тях (вкл. и в онлайн семинарите), чрез попълване на анкетна карта (моля, кликнете върху текста, за да я изтеглите).

Детайли

Дата:
27.септември.2022
Час:
1:00 pm - 4:00 pm

Лектор

гл. ас. д-р Цвета Попова

Място

Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advotraining.bg