Международен безплатен уебинар на английски език на тема: "Жените в правната професия и равенството между половете: техните задължения от различни гледни точки" (организирано от Приятелите на ERA)

НачалоАктуално

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че Асоциация "Приятелите на ERA" организира международен уебинар на английски език на тема: "Жените в правната професия и равенството между половете: техните задължения от различни гледни точки", който ще се състои на 13.06.2024 г. от 19:00 ч. до 20:30 ч. българско време в платформата Zoom.

Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на следния линк: https://era-comm.eu/form_generator/form/view.php?i...

Говорители в рамките на уебинара ще бъдат:

Мария Лурдес Арастей Сахун, съдия, Съд на Европейския съюз, Люксембург; Съдия Арастей Сахун е била съдия във Върховния съд на Испания и също така е лектор на различни конференции в областта на трудовото право, пола, дискриминацията, върховенството на правото и медиацията.

Катарина Милър, LL.M. (Люксембург); Катарина е координатор на испанския клон на Приятелите на ERA от 2021 г. Тя също така служи като директор на различни корпоративни бордове в Германия, Испания и САЩ. Тя има богат опит в областта на етиката, правните въпроси, ESG/CSR и въпросите, свързани с многообразието.

Стела Алесандрини, LL.M. Международно търговско право, сътрудник в Solferino Associés и член на адвокатската колегия на Париж от 2023 г. Стела също беше един от победителите в конкурса за млади европейски юристи през 2022 г. и е член на Young Friends of ERA.